Naše storitve

Kot povezovalec tehnoloških rešitev in poslovnih izzivov izvajamo svetovalne storitve na področju informacijsko tehnoloških sistemov in storitve za izboljšanje učinkovitosti poslovnih procesov.

Priprava IT strategije

Svetujemo in naročniku po lastni metodologiji izdelamo IT strategijo, ki je pogoj za uspešno in učinkovito izrabo IT virov. Dobra IT strategija, ki izhaja iz poslovne strategije, namreč omogoča učinkovitejše odločanje pri nakupih IT sistemov in rešitev.

Vodenje IT projektov

Svetujemo pri načrtovanju in uvajanju IT rešitev za posamezne poslovne procese ali poslovne funkcije v podjetju; rešitve načrtujemo v skladu s postavljeno IT strategijo, prevzamemo pa tudi vodenje kompleksnih projektov za uvajanje izbranih IT rešitev.

Svetovanje za vzpostavitev sistema vodenja

Svetujemo pri organiziranju in optimizaciji posameznih poslovnih procesov ali celotnega poslovanja podjetja, pri čemer upoštevamo v svetu že uveljavljene sodobne modele in standarde, kot so ISO 9000, model EFQM, ISO 27000 in ITIL. Poslovne vidike uskladimo in povežemo z IT strategijo in rešitvami. Svetujemo pri vzpostavitvi sistema vodenja in naročnika naših rešitev vodimo skozi postopek pridobitve izbranega certifikata.

Registracija domen .si

Pri nas lahko registrirate domeno .si. Za več informacij nam pošljite elektronsko sporočilo.
preverite, ali domena še ni zasedena
splošni pogoji za registracijo .si domen

Prevajanje spletnih strani

Spletne strani prevajamo v naslednje jezike:
angleščina, nemščina, ruščina, romunščina, poljščina, španščina, katalonščina